Vánoční dárky od Mountfield

03.12.2013 21:27

ODMĚNA ZA VĚRNOST Mountfield– VÁNOČNÍ DÁRKY pro celou rodinu

  • za KLUBOVÉ CENY a VĚRNOSTNÍ BODY
  • výhradně jen pro Vás, naše zákazníky a členy e-mailového klubu

Mountfield říká: Máme za sebou úspěšný rok. Nechceme, ale jen děkovat chceme Vás za věrnost také odměnit. Využíváme téma Vánoc a připravili jsme pro Vás odměny ve formě  vánočních dárků.

Zcela výjimečně, jen na pár týdnů a pouze pro tento účel, jsme se při této příležitosti pustili i do sortimentu, který je pro nás velmi netradiční a možná vyvolá i údiv. Ale děláme to jen pro Vás a chceme, aby byly dárky zajímavé.

Jsou to značkové a atraktivní výrobky - žádné levné náhražky např. TESCOMA, DOLCE GUSTO, TEFAL, ETA, MOULINEX, HYUNDAI, ADIDAS, DAVID BECKHAM, BEYONCE, HASBRO, WOLF-GARTEN, FISKARS, PATRIOT a dalších.

  • široký výběr – dárek pro každého člena rodiny (včetně domácích mazlíčků)
  • jsou za atraktivní ceny i s využitím věrnostních bodů – ceny, za které je jinde nepořídíte

V každé prodejně je pro Vás nachystaná pestrá předvánoční nadíllka. Od kuchyňského vybavení, přes dárkovou kosmetiku, alkoholické nápoje, elektroniku, dětské hračky až po nářadí pro kutily, pamlsky pro psy a pochopitelně také široký výběr zahradních pomocníků.
Nabídka je určena pouze našim zákazníkům a členům e-mailového klubu Mountfield. Všechny dárky jsou k dispozici za speciální klubové ceny včetně využití věrnostních bodů, které jste si za své předešlé nákupy u nás naspořili. Nikdo jiný nemá na tyto ceny nárok. Pokud by přesto chtěl v prodejně nabídku také využít, pak jedině za běžnou prodejní cenu.

K nákupům můžete využít i E-SHOP (stále platí doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč). Nezapomeňte si sebou vzít svou zákaznickou kartu MOUNTFIELD. Pokud jste si ji ještě nevyzvedli, rádi Vám ji v kterékoliv prodejně na počkání vystavíme.

Výzdoba, dekorace

03.12.2013 21:27
ODMĚNA ZA VĚRNOST Mountfield– VÁNOČNÍ DÁRKY pro celou rodinu za KLUBOVÉ CENY a VĚRNOSTNÍ BODY výhradně jen pro Vás, naše zákazníky a členy e-mailového klubu Mountfield říká: Máme za sebou úspěšný...
30.09.2013 14:43
Ovocný koš může být vhodný jako dekorace stejně jako dárek. Ovocný koš může být tvořen z ananasu, pomeranč hruška hroznového víno broskve, banán jablek a celofánu. Ovoce je naskládáno tak, aby...
19.08.2013 09:42
Pokud se vdáváte nebo ženíte, určitě jste již někdy slyšeli o svatebních veletrzích. Svatební veletrh je místo kde může načerpat inspiraci, získat pomocnou ruku nebo kontakty na...
03.07.2013 16:27
V dnešní době je velmi populární objednávat rozvoz - doručení květin i pánům. Jedná se o speciální kytice, které jsou doplněné např. klobásami, cigaretami, doutníky,  sýry a zeleninou. Tyto...