Kolo štěstí Mountfield, sekačky, pily, nábytek, grily

06.02.2014 17:54

Čerstvá informace pro členy e-mailového klubu Mountfield ze února 2014.

Zdroj: Email Mountfiled
O 6 dní dříve, než všem ostatním, Vám přinášíme informaci, že Kolo štěstí bude ukončeno už 28. února 2014. Důvodem tohoto rozhodnutí je skutečnost, že nám začíná docházet některé zboží, které jsme nakoupili ještě za levná eura a dolary.

Berte prosím tuto zprávu jako informaci, kterou jsme připravili narychlo v návaznosti na dopolední rozhodnutí vedení firmy o ukončení akce Kolo štěstí  Mountfield . Chceme, abyste byli informováni z první ruky. Kolo štěstí (slevy 30 – 100 %) bude ukončeno 28. 2. 2014 a Vy, jako členové e-mailového klubu, se to dozvídáte jako první – o několik dní dříve, než to oznámíme veřejnosti.

Šest dní náskoku Vám dává možnost vyhnout se zvýšenému náporu zákazníků v prodejnách, a hlavně umožňuje vybrat si se slevou přesně to, co potřebujete. Přestože zásoby se v tuto chvíli zdají dostatečné (snad vydrží do konce), některé výrobky ubývají rychleji, než jsme čekali. Některých je už teď málo, nebo jsou dokonce vyprodány.
 

Jen pro připomenutí uvádíme, co letošní Kolo štěstí Mountfieldu přináší: Slevy 30 %, 35 %, 40 %, 50 %, 60 %, 70 %, 80 % a 100 %.

Slevu má úplně každý a minimální je 30 %. Na Kole štěstí jsou dokonce 4 políčka se slevou 100 % a šance odnést si nákup z Mountfield ZADARMO je tak obrovská. Mountfiled dává i dárky. Průměrná sleva je 58 %.
Zde jsou aktuální informace o dostupnosti výrobků u několika zásadních skupin:

Rotační sekačky

Rotační sekačky (v Kole štěstí všech 28 modelů): nízká zásoba je u některých sekaček s pojezdem. Konkrétně modely MTF 4820 PD, NT 484 TR a MTF 5320 PD ES, ty mohou být doprodány přibližně kolem 15. 2. Vyprodána je elektrická sekačka FM 33 E. Ostatní modely by měly vydržet.

Řetězové pily

Řetězové pily (v Kole štěstí všech 23 modelů): výrazně se snižuje zásoba modelů OM 947 a OM 952. Pravděpodobně se vyprodají těsně před koncem. Vyprodán je model Solo 665. Ostatní jsou OK.
Křovinořezy (v Kole štěstí všech 18 modelů): dosud bylo prodáno 7 020 kusů a se slevami Kola štěstí zbývá ještě 4 940 kusů. Nejkritičtější zásoba a zároveň nejprodávanější jsou modely v kategorii kolem 30 cm3. Přibližně za 10 dní bude vyprodán model BC 360 4T.

Bubnové sekačky

Bubnové sekačky (v Kole štěstí všech 5 modelů): zde je zásoba dostatečná až do konce akce. Pouze na některých prodejnách může chybět nejprodávanější model PERLA BDR.
Traktory (v Kole štěstí všech 13 modelů): v nejprodávanějším segmentu se v posledních dnech výrazněji snížila zásoba u modelů XDC 140 HD a EXPERT 92.155. Ostatní modely by měly vydržet. Bude záležet na náporu zákazníků před koncem Kola štěstí. Srovnání zahradních traktorů s jinými prodejci

Štípačky

Štípačky (v Kole štěstí všech 5 modelů): horizontální model Powerlog 5t vydrží do konce akce, u vertikálních modelů začíná být kritická zásoba u Powerlog 6t.

Prodeje Mountfiled - dosud v Kole štěstí prodáno 2 360 štípaček.

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek (v Kole štěstí nábytek ze severské borovice, teaku, meranti, hliníku, umělého ratanu, tahokovu): absolutně největší zájem je o křesla a stoly v provedení HLINÍK. Kolem 13. 2. se na kritickou zásobu dostane nábytek z MERANTI a pravděpodobně vyprodána bude už za pár dní balkónová sestava z RATANU. Výrazně klesá i zásoba křesel ze severské borovice.

Grily

Grily (v Kole štěstí všech 13 modelů): zdroje pro zbývající dny Kola štěstí by měly většinu zákazníků uspokojit. Nejvážnější situace je zatím u plynového modelu Vanilla. Kolem 20. 2. začne být nedostatek grilu Basic Ceram.

Bazény Azuro

Bazény Azuro (v Kole štěstí všech 8 typů ve zvýhodněných sadách): díky vlastní výrobě budeme schopni zvyšující se poptávku po bazénech uspokojit. Co však začíná docházet, je některé příslušenství jako například některé pískové filtrace, tepelná čerpadla i bazénové vysavače  a bazénové hračky.

Zahradní technika

06.02.2014 17:54
Čerstvá informace pro členy e-mailového klubu Mountfield ze února 2014. Zdroj: Email Mountfiled O 6 dní dříve, než všem ostatním, Vám přinášíme informaci, že Kolo štěstí bude ukončeno už 28. února 2014. Důvodem tohoto rozhodnutí je skutečnost, že nám začíná docházet některé zboží, které jsme...
03.12.2013 12:39
Zdarma po sezonní servisní prohlídka zahradní techniky Sleva na zimní prohlídku zahradní techniky je teď o 50 % levnější než běžná prohlídka v sezóně. Tyto slevy nabízí Mountfield. Vaše sekačky, traktory, křovinořezy a další zahradní stroje celou sezónu dřely do úmoru a teď si zaslouží ozdravnou...
01.07.2013 13:32
Zahradní traktory specializované eshopy nabízí také kvalitní traktory.  Recenze, video návody na Sněhové frézy, levná sekačka, zahradní tr aktory. Specializovaní prodejci by měli nabízet více informací, než jen technické údaje výrobce. Příklad testy zahradních strojů najdete na...
22.05.2013 15:33
Jarní údržba trávníku začíná po uklizení sněhové frézy  , rozmrznutí horní vrstvy půdy a v době kde denní teploty překračují 5 stupňů. Obvykle jarní údržba začíná v březnu. Pokud je horná vrstva půdy měkká a suchá můžeme půdu a trávu začít uklízet. Z trávy se pomocí vertikutátory a...
02.04.2013 12:47
Anglický trávník je synonymem pro krátce střižený hustý trávník. Základem je vysetí a péče o trávu.  Pro rovnoměrné vysetí travního semene, smíchejte osivo s stejným množstvím  písku nebo kvalitní zeminy. Zemina by neměla mít v sobě semene plevele. Poté polovinou osejte zahradu podélně a...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>