Zahradní traktory

19.12.2011 15:56

Zahradní traktory

zahradní traktor alko t 20Zahradní traktory jsou nejčastěji používané na údržbu větších travnatých ploch, jako jsou udržované zahrady, parky, či travnaté planiny. Zahradní traktory nejsou vhodné na menší zahrady a pozemky do 2000m metrů čtverečních. Zahradní traktory jsou dle své konstrukce a kvality určené na různé velikosti pozemků a svahů.  Pokud vybíráte zahradní traktor, určitě se řiďte technickými parametry. Klíčové parametry u traktorů je záběr sečení, minimum a maximum střihu. Dalšími klíčovými vlastnostmi traktoru jsou velikost  sběrného koše, výrobce motor a doporučená velikost plochu. Cena za traktor se pohybuje ve od 30 000 až  300 000 kč.

Známé a prodávané zahradní traktory

K často kupovaným traktorům patří traktory značky MTD, Cub Cadet a Karsit Ako U zmíněných traktorů lze dokoupit deflektor, který zajistí výhoz za traktor (zadní výhoz) nebo boční výhoz (díra v boku šasí kudy tráva vylétává). Traktory Alko mají elektrické vyklápění košepomocí tlačítka kdy takto pohodlně koše vysypete. Traktor MTD, Karsit vysypete pomocí tyče ze sedadla, tj není potřeba sesedat z traktoru.Například travní traktor Karsit K 13/92 a MTD 160/92 mají záběr sečení 92 cm, a velikost objemu koše 250. Běžné traktory mají možnost řazení rychlostí pomocí páky. Sedm rychlostí je úcty hodný počet, dražší traktory mají hydrostatickou převodovku kdy se řadí pomocí pedálu - plynulá změna rychlosti.

Zahradní traktory u Namir

Profesionální prodejce Vám dokáže traktor ukázat přímo na obchodě, seznámit Vás s funkcemi ovládáním zahradního traktoru.  Zahradní traktor je ideální koupit v kamenném obchodě, kde vám výrobek prodavač předvede a případně i sestaví. Takový prodeje je specializovaná firma Namir. Ještě vhodnější je využít kombinaci moderních technologií a klasiky. Koupit zahradní traktor pomocí odborníka, ale za internetovou cenu.  Výhodný nákupu po internetu je dán díky nízké ceně, máte možnost porovnat si s konkurenčními výrobky.  Uzavření nákupu i platba je snadné a rychlá činnost.

 

 

Zahradni traktor

09.03.2010 20:11
Zahradní traktory pro letošní sezonu 2010!. Novinky v oblasti zahradních traktorů. Informujte te se o novinkách u svého prodejce zahradních traktorů.
28.02.2010 14:45
Výpis nalezených servisních středisek zahradních traktorů Zdroj https://www.garland.cz/ Firma Kraj Okres Město TUKA s.r.o. Karlovarský kraj CH ...
13.02.2010 08:18
O webu zahradni traktor Zahradní traktor neboli malotraktor je web přinášející novinky ze světa zahradních traktorů, zahradnického a řemeslného nářadí. Naleznete zde návody typu "Jak udělat... ". Momentálně je web ve výstavbě. Obsahuje sekce (odkaz do shopu!) sekačky, sněhové frézy, zahradní...
Záznamy: 26 - 28 ze 28
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6