Sněhové frézy vs. lopaty

21.09.2009 21:08

Sněhové frézy

>Sněhové frézy (obchod)může být velkou pomoc v oblastech se silným sněžením nebo pro lidi, jejichž fyzické kondice omezuje jejich schopnost řídit lopatu. Existují dva typy Sněhové frézy: jedno-a dvoulůžkových fáze-fáze. Lidé, kteří žijí ve světle-sníh regiony mohou ušetřit peníze tím, že koupí jeden-fázi stroj. Dvojité sněžné frézy jsou efektivnější v těžkém sněhu, a to zejména v balení sněhu.

Mezi hlavní věci, které je třeba při nakupování na sněhu vrhače je velikost chodníky a hloubku a packability sněhu ve Vašem regionu.. Krátké procházky a minimální cesta nemusí potřebovat jakékoli sněhu házení zařízení, a to i v obvyklých zasněžovaných oblastech, zatímco dlouhé cesta a široké cesty, které jsou strmé vyžadují sněžnou frézu. Různé velikosti sněhové frézy lze vybrat podle šířky cest Pokud máte 80 cm širokou cestu a průměrnou výšku pokrývky 6 centimetrů sněhu, můžete využít jednofázovou fréz, je-li sníh lehký. >Sněžné frézy (obchod) jsou ekvivalentem sněhovým fréz.

 

Lopata na sníh

Určitě nezavrhněte sněhovou lopatu. Lopatu využite na dočištění míst kam jste se frézou nedostali. Mnohem častěji ji využijete při uklíztení sněhu z chodníků s několika málo centimetry nezašlapaného sněhu. >Sněhová lopata Fiskars, lopata na sníh a shrnovač.

 

Odstranění zašlapaného sněhu - Ledu

Jak na udusaný sníh... K odstranění zašlapeného sněhu lze využít lopaty s kovovým ostřím. Pokud se sníh stává již ledem, využijte jako nouzové řešení posyp kuchňskou solí. Nebo raději využijte sůl na ledŠkrabka na led Fiskars pro odstranění ledu z chodníku cest