Sněhové frézy Cub Cadet

01.08.2011 18:09

Luxusní sněhové frézy Cub Cadet mají již ve standardní výbavě páčkový posilovač řízení POWER STEERING, který výrazně napomáhá řízení, obracení a manévrování.  Teď se již s frézou nemusíéte přetlačovat. Tlačítkový elektrostartér zajišťující bezproblémový start sněhové frézy i za velmi nízkých teplot, vestavěné halogenové světlo, které umožňuje využívání stroje za tmy, vyhřívané rukojeti a strhávací nože pro snadnější práci v závějích.

Sněhové frézy Cub cadet obsahují Motor Snow ThorX s vloženým litinovým válcem a jehličkovými ložisky garantuje vysoký výkon těchto špičkových strojů a spolu s velkým rozsahem rychlostí umožňuje ideální přizpůsobení sněhovým podmínkám.

Pomocí velkých nastavitelných kluzáků je možné lehce nastavit výšku záběru sněhové frézy v závislosti na terénu, což umožňuje úklid i nerovných ploch. Rýhovaný přihrnovací šnek Extreme AugerTM výrazně usnadní odstranění zledovatělého sněhu sněhové frézy. Robustní prodloužený komínek je schopen díky své konstrukci odhazovat sníh do podstatně větší vzdálenosti a výšky než standardní komínky. Navíc je komínek frézy vyroben z polymeru, který účinně brání lepení sněhu na jeho stěny. I při poměrně vysoké hmotnosti těchto sněhových fréz umožňuje jejich technické vybavení velmi snadnou obsluhu.