Robomow robotické sekačky

08.03.2011 11:26

Robotické sekačky

Robotické sekačky značky Robomow jsou jednou z nejrošířenějších značek v Evropě na robotické sekačky.

 

Robtické sekačky znají lidé jako

  • robotík na trávu
  • travník robot
  • automatické sekání trávy
  • samosekačka na trávu
  • robot sekačka

Popis robotické sekačky RM 400 převzat z https://www.webdirectoryway.com/konstrukce/traktory/travntraktory/

Sekačka RM400 je určena pro trávníky s plochou do 500m2  Už nikdy nebudete muset sekačku tlačit! Podobně jako všechny ostatní modely Robomow®, i RM400 je je plně automatická sekačka, která seká trávu za vás – zcela sama!

Robotické sekačky  RM400 vám doporučujeme tehdy, pokud je plocha vašeho trávníku menší než 500 m2. Díky dokovacímu systému a nabíjecí stanici je sekačka plně automatická. Stačí pouze nastavit týdenní program a RM400 v nastavené dny a časy sama vyjede z nabíjecí stanice.

Na konci každé operace se Robomow® vrátí zpět do nabíjecí stanice, kde zůstane až do následující plánované operace. Obáváte se, zda to není příliš komplikované? Nemusíte! Používání sekaček Robomow je neuvěřitelně jednoduché. Jediné, co musíte udělat, je nastavit v menu velikost vašeho trávníku a čas, kdy má sekačka zahájit práci. Zbytek již nechte na vaší sekačce Robomow!

Sekačka Robomow  RM400 je navíc vybavena dešťovým senzorem, který zabrání sekačce vyjet z nabíjecí stanice, pokud právě prší. RM400 nabízí i pokročilé funkce,  jako je například schopnost přejet do další naprogramované zóny sekání, i když je přitom zapotřebí přejet chodník nebo terasu, schopnost vjíždět na trávník na různých místech, či režim sekání podél okrajů, ve kterém nože dosáhnou až za půdorys kol. Pro vyšší bezpečnost je sekačka RM400 vybavena uživatelsky nastavitelnou ochranou proti krádeži a alarmem.
RM400 představuje novou generaci sekaček Robomow® - plně automatických sekaček, které si může dovolit každý! Cena za robotickou sekačku s nabíjecí stanicí je bezkonkurenčně nejlepší na trhu!

Představte si, že již nikdy nebudete muset trávník sekat. Již žádné další víkendy strávené tlačením sekačky po zahradě. S robotickou sekačkou RM400 vždy budete mít doma dokonalý trávník, aniž byste se museli pohnout. Robomow pro vás bude trávu sekat automaticky – týden co týden. Není pochyb, že toto je nejefektivnější způsob údržby trávníku, a to i pokud jste na dovolené!