Elektrocentrály Kipor

16.11.2011 10:04

Elektrocentrály KIPOR

Společnost Kipor se zabývá prodejem elektrocentrál a motorů Kipor a půjčováním vybraných elektrocentrál.

Kipor ce je dovozcem značek KIPOR v ČR, sesterských společností WUXI KAMA POWER a WUXI KIPOR POWER se sídlem v průmyslové zóně u Šanghaje. Mateřský koncern KAMA se základním kapitálem 110 milionů USD. V moderních velkých továrnách se zde vyrábějí kvalitní elektrocentrály Kipor výkonů 0,7 až 200 kVA splňující nejvyšší nároky.

Elektrocentrály Kipor se vyvážejí do více než 150 zemí světa včetně USA a západní Evropy. Výroba elektrocentrály splňuje kvalitativní normy ISO 9001 a environmentální ISO 14001, elektrocentrály a motory jsou testovány v EU (CE) i v ČR. Výrobky Kipor se vyznačují - mimo velmi dobrých technických parametrů - také výbornými cenami. Kompletní aktuální ceník elektrocentrál a motorů Kipor s podrobnými technickými daty.

Elektrocentrály agregáty KIPOR vyhovují zákonným předpisům v ČR, Kipor se nespokojil se zahraničními osvědčeními, ale provádí také zkoušky v akreditovaných zkušebnách v ČR.  Jedním z nejdůležitějších výsledků je například, že naše elektrocentrály agregáty ani při plném jmenovitém zatížení nepracují na pokraji svých sil, uváděné technické údaje splníme s rezervou.

Elektrocentrály a motory Kipor jsou určeny pro průmyslové použití. Prohlášení o shodě byla vydána. Záruka 24 měsíců bez skrytých omezení (pro záložní zdroje záruka 5let nebo 1000motohodin). Záruční i pozáruční servis na elektrocentrály.

zdroj: https://www.agregaty.cz/

 

Elektrocentrály

16.11.2011 10:04
Elektrocentrály KIPOR Společnost Kipor se zabývá prodejem elektrocentrál a motorů Kipor a půjčováním vybraných elektrocentrál. Kipor ce je dovozcem značek KIPOR v ČR, sesterských společností WUXI KAMA POWER a WUXI KIPOR POWER se sídlem v průmyslové zóně u Šanghaje. Mateřský koncern KAMA...
Záznamy: 9 - 9 ze 9
<< 1 | 2