Elektrocentrály Endress

16.11.2011 10:47

Elektrocentrály ENDRESS se od roku 1914 vyrábějí ve výrobním závodu v Bempflingenu, který leží cca 20 kilometrů severně od Stuttgartu. Je zde tým vyškolených inženýrů, který dohlíží na plynulý průběh výroby a na to aby elektrocentrály byli dodávány zákazníkům v nejvyšší možné kvalitě a splňovali všechny normy a nařízení EU. Výrobní plocha představuje v dnešní době více jak 2000 výrobních linek na kterých se elektrocentrály vyrábí jsou nepřetržitě modernizovány a díky tomu jsou okamžitě připraveny splnit v co nejkratší době všechny požadavky zákazníků z jakéhokoliv odvětví stavebnictví, zemědělství, záchranné složky a i pro soukromého sektoru v jakéhokoliv rozsahu. Elektrocentrály Endress kvalitní stroje pro hoby i profesionální použití. Elektrocentrály vyvíjí tým vyškolených inženýrů.

Elektrocentrály ENDRESS - Fiala

Hlavní činností naší Elektrocetrály Endress jsou dodávky elektrocentrál jako primárních  i záložních zdrojů elektrické energie na stavbách, rodinných domech a v různých průmyslových odvětvích. Strránkách elektrocentrály Endress naleznete elektrocentrály pro hobby využití na chalupách, při kempování a pro drobné práce s ručním elektrickým nářadím, ale naleznete zde také elektrocentrály na vysoké profesionální úrovni pro použití ve velmi tvrdých a nepříznivých podmínkách, jako jsou např. při ražení tunelů, zajištění elektrické energie pro staveniště, zálohování office center, obchodních domů, nemocnic apod.

zdroj: https://www.elektrocentraly-endress.cz/

Elektrocentrály

16.11.2011 10:04
Elektrocentrály KIPOR Společnost Kipor se zabývá prodejem elektrocentrál a motorů Kipor a půjčováním vybraných elektrocentrál. Kipor ce je...
Záznamy: 9 - 9 ze 9
<< 1 | 2