Kvalitní příslušenství ke křovinořezu

03.07.2013 17:55

Pokud hodláte investovat do nákupu kvalitního křovinořezu, doporučujeme vám z vlastní zkušenosti z našich chalup dokoupit také kvalitní strunovou hlavu. Strunové hlavy, které jsou součástí příslušenství, jsou obvykle nejslabším článkem celého křovinořezu a vyplatí se je nahradit odolnou celokovovou hlavou s dlouhou trvanlivostí.

Nejlépe se nám osvědčila automatická hlava na křovinořezu JET-FIT, která má velmi snadnou výměnu strun a umožňuje použití libovolných strun. Nejkvalitnější struny FLEXI BLADE dokážou bez problémů posekat i pruty centimetr široké nebo trávu až do výšky 1,5 metru.

Výhodou křovinořezuje, že při nárazu do pevné překážky se ohnou a nepřenesou náraz na motor. Jejich výjimečné vlastnosti umožňuje plastový střed s příměsí hliníku a zubaté okraje. Ze stejného materiálu jsou vyrobeny i klasické struny DUO LINE.

Křovinořezy

03.07.2013 17:57
Návod RYOBI KŘOVINOŘEZ PBC 3046 YE Návod včeštině na křovinořez Ryobi PBC 3046 YE manuál Ke stažení Návod RYOBI KŘOVINOŘEZ PBC 3046 YE.pdf (3,3 MB) Štítky:
03.07.2013 17:55
Pokud hodláte investovat do nákupu kvalitního křovinořezu, doporučujeme vám z vlastní zkušenosti z našich chalup dokoupit také kvalitní strunovou hlavu. Strunové hlavy, které jsou součástí příslušenství, jsou obvykle nejslabším článkem celého křovinořezu a vyplatí se je nahradit odolnou...