Infrasauny

29.12.2011 15:38

 

Pomocí infrasauny odplavíte z těla škodliviny a z hlavy negativní energii a stres. Sauna a infrasauna prospěje nejen Vašemu tělu, ale také Vaší mysli.
 
Saunování je jednou nejstarších regeneračních a relaxačních metod. První popisy sauny se objevují v 11. a 12. století. Infrasauna se dnes zásadně liší od klasických saun. Každý si dnes může vybrat přesně takovou infrasaunu, která mu nejvíce vyhovuje. Díky tomu se v posledních letech finská sauna a saunování těší čím dál větší oblibě a věnuje se mu stále větší počet lidí na celém světě. Pobyt v sauně způsobuje uvolnění organismu, relaxaci, zmírňuje revmatické potíže, vyplavuje z těla přes kůži škodlivé toxiny atd.
 

Máte málo energie a chcete vyplavit škodliviny? Sauna a saunování Vás zbaví  špatné nálady, stres a napětí. Potřebujete povzbudit, ale ještě jste nenašli tu správnou formu? Odplavte z těla škodliviny a z hlavy negativní energii a stres, a to saunováním. Sauna prospěje nejen Vašemu tělu, ale také Vaší mysli.

Saunování je jednou nejstarších regeneračních a relaxačních metod. První popisy sauny se objevují v 11. a 12. století Pobyt v infrasauně způsobuje uvolnění organismu, relaxaci, zmírňuje revmatické potíže, vyplavuje z těla přes kůži škodlivé toxiny atd.

Infrasauna jde o dřevěnou kabinu, ve které působí infrapanely, díky kterým dochází k příjemnému prohřívání lidského organismu.

Na rozdíl od klasické sauny si infrasaunu můžete pořídit i do menších prostor a také představuje menší zátěž pro organismus.
Infrasauna má mnohé pozitivní důsledky na lidské zdraví. Mezi ty hlavní patří snížení bolesti, uvolnění ztuhlých svalů, zvýšení průtoku krve, odplavování škodlivých látek, ale velký vliv má i na podporu lepšího duševního zdraví. Díky infrasauně se efektivně zbavíte stresu.


Svou infrasaunu můžete ještě více přizpůsobit nejrůznějším vybavením, jako jsou například vědra do infrasauny, podhlavníky, dekorativní kamenné stěny, světla a světelné terapie a další. Vzhled Vaší infrasauny také hodně ovlivní dřevo.  Pomocí Vašich požadavků Vám vybereme nejvhodnější infrasauny, která budou vyhovovat jak vzhledem, tak svými vlastnostmi.